Pas hapjes dhe lirshmërisë së levizjeve ç’mendet pronaret e lokale me çmime të kripura. Mesa vihet re gjithandej keto biznese duan të kapin kohën e humbur nga COVID-19!. Shtuar dhe mosfunksionimi i kontrolleve çmimet vendosen sipas qejfit të pronarit. Rasti më konkret vjen nga Elbasani. Ja çfarë shkruan gazetari elbasanas Besimim Dybeli i cili jo vetem e ka konstatuar por mund dhe t’a kete “pesuar”! “Lokal “Zejtaria”, Seferan, Elbasan
14 persona. Na tavolinë , sallatë tradicionale, brumëra pa shumë shije, copëza djathi të vogla, 5 pula me oriz e patate, 6 birra të vogla me shishe, 8 fanta me shishe, 10 ujë pa gaz ( shishe plastike të vogla) , nga një llokëm qumështori sa një shkrepse, 9 kafe. Kamarierët shumë komunikues.
Jeni kureshtar sa është pagesa?!
260 mijë lekë të vjetra !!!
Unë për vete nuk e frekuentoj më. Ju bëni si të dëshironi”…
Drejtor
Vladimir Muçaj
Kryeredaktor
Besim Dybeli
Gazetar(e)
Valjeta Krosi
Enkelejda Troka
Ymer Hysa
Fidalete (Ahmeti) Muçaj
Greta Hoxha (Kulturë & Marketing)