Behet fjalë per Restaurantin e mirënjohur “ODA” në segmentin e rrugës nacionale Krahës-Tepelenë. Oda ku jane me mijera rrugetare kaluar ne ato ane te cilet kane provuar mikpritjen dhe gatimet pikante tradicionale te zones. Oda si një “sofër”e madhe me shumë miq e mysafirë ka zbritur këtë vit me shërbimin e saj në bregdetin e Pish-Poros. Tradita në vendin e origjinës ku “lindi”dhe u rrit ODA aktualisht po terheq shijet e qindra pushuesëve fierake dhe jo vetem.Siç deti rera dhe valet jane nga zoti bio cdo asortiment guzhine në Odën pagezuar ODA e Tepelenes eshte bio. Mikpritja, cilesia,bujaria dhe siguria në Pish-Poro ka emrin “ODA” Sot vizitojme per here te pare plazhin për këte sezon. Sapo futemi në teritor ODA ta tërheq syrin. Një burre tip babaxhan te pershendet, te orjenton ne parkim makine dhe nuk t’a perton qerasjen e parë. Cfarë deshironi prej meje thot ai me buzen në gaz. Quhet Budion Kapa. E gjejme ne tavoline nen shoqërine e fierakëve dhe tepelenasve. Agron Dule pushues na thote kam ardhur nga Krahësi familjarisht, ndersa nje djale simpatik dhe ai shton se eshte nga zona e Tepelenes. Tek ODA nuk mungojne prodhimet e detit, por as mishi i hellit dhe rakia safi e të zotit të shtëpise. Oda ngelet ODË! Miqte e Odes po shtohen çdo ditë! Rastësisht bujaria dhe mikpritja e Odes na beri dhe ne miq sot nje minigrup kolegësh gazetare. ( Vladimir Muçaj Pish-Poro 12.7.2020)
Drejtor
Vladimir Muçaj
Kryeredaktor
Besim Dybeli
Gazetar(e)
Valjeta Krosi
Enkelejda Troka